Despre companie

Avicenna

 

Cu o echipa medicala de prestigiu si beneficiind de ultimele tehnologii din domeniu, clinica Avicenna Medical Center din Suceava se pozitioneaza ca fiind una dintre institutiile medicale de top din nord-estul Romaniei.

In portofoliul serviciilor medicale oferite de Avicenna Medical Center Suceava se afla specializari medicale clinice si paraclinice, cu precizarea ca suntem una dintre putinele clinici din Suceava care detine laborator propriu de analize medicale, acest lucru aducand un beneficiu major diagnosticarii rapide si evaluarii corecte a pacientilor nostri.

Investim in permanenta in aparatura medicala de ultima ora, dar mai ales in perfectionarea personalului medical, astfel incat pacientii care ne trec pragul sa beneficieze de servicii medicale la cele mai inalte standarde.

 

Laboratorul nostru de analize medicale este acreditat de catre RENAR (Asociatia de Acreditare din Romania) conform SR EN ISO 15189:2013, certificat nr. LM 1169 din 01.07.2019, valabil pana in 09.03.2021.

 

Pentru a contribui la imbunatatirea continua a serviciilor noastre, va rugam sa ne raspundeti la cateva intrebari completand chestionarul: CLICK AICI.

 

Sanatatea pacientilor nostri este misiunea noastra!